B&B de Boerenstal

Overnachting boeken bij B&B de Boerenstal? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B de Boerenstal en boek direct.

B&B de Boerenstal is een Bed & Breakfast in Dirksland. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Dirksland terwijl je bij B&B de Boerenstal verblijft. Op de website van B&B de Boerenstal vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed & Breakfast De Boerenstal is een gezellige accommodatie op het mooie eiland Goeree-Overflakkee. De eigenaren, Yvonne en Ed, hebben jarenlang gedroomd van het starten van een eigen Bed & Breakfast en hebben nu een prachtige locatie gevonden. De B&B heeft twee sfeervolle kamers met oude elementen zichtbaar en een eigen ingang. Gasten kunnen genieten van een heerlijk ontbijt, dat ze zelf kunnen samenstellen of zelf kunnen bereiden in de keuken. De accommodatie is omgeven door een prachtig polderlandschap en er zijn vele wandel- en fietsroutes in de omgeving. Gasten kunnen ook ontspannen in de houtgestookte hottub en genieten van verschillende lekkernijen. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de eigenaren.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B de Boerenstal, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B de Boerenstal? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+de+Boerenstal/@51.7508875,4.0977905,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c45b0ae72e132f:0x7a1ad0163cc1304b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.7508875!4d4.0977905!16s%2Fg%2F11s5mynn9x?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Dirksland? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Dirksland pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. B&B de Boerenstal

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl