Bed & Breakfast -Brinkesdiek

Overnachting boeken bij Bed & Breakfast -Brinkesdiek? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Breakfast -Brinkesdiek en boek direct.

Bed & Breakfast -Brinkesdiek in Bergentheim

Bed & Breakfast -Brinkesdiek is een Bed & Breakfast in Bergentheim. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bergentheim terwijl je bij Bed & Breakfast -Brinkesdiek verblijft. Op de website van Bed & Breakfast -Brinkesdiek vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Brinkesdiek is een bed & breakfast gelegen in Hardenberg, Nederland. Gasten waarderen de geweldige locatie, de gezellige gastheer en gastvrouw, het heerlijke ontbijt en de mooie tuin. Er is gratis WiFi beschikbaar en de accommodatie biedt een volledig uitgeruste gedeelde badkamer en een continentaal of volledig Engels/Iers ontbijt. Stellen waarderen vooral de locatie en geven het een score van 8,8. In de omgeving kunnen gasten fietsen en vissen. Zwolle ligt op 34 km afstand en Deventer op 43 km. Kinderen zijn welkom, maar kinderbedjes en extra bedden zijn niet beschikbaar. Huisdieren zijn niet toegestaan. Het is belangrijk om de verwachte aankomsttijd door te geven aan de accommodatie.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Breakfast -Brinkesdiek, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast -Brinkesdiek? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Breakfast+-Brinkesdiek/@52.529837,6.596226,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c80071d87354dd:0x8ba861e294dcaea9!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.529837!4d6.596226!16s%2Fg%2F12ll7j00y?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bergentheim? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bergentheim pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bergentheim
  2. Bed & Breakfast -Brinkesdiek

Meer in Bergentheim

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl