Bed & Breakfast De Bloesem

Overnachting boeken bij Bed & Breakfast De Bloesem? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Breakfast De Bloesem en boek direct.

Bed & Breakfast De Bloesem in Cothen

Bed & Breakfast De Bloesem is een Bed & Breakfast in Cothen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Cothen terwijl je bij Bed & Breakfast De Bloesem verblijft. Op de website van Bed & Breakfast De Bloesem vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed and Breakfast De Bloesem in Cothen, gelegen in het midden van het land, biedt accommodatie op 15 minuten rijden van Utrecht. De B&B bevindt zich op de eerste verdieping, bereikbaar via een buitentrap. Onder de B&B bevindt zich het familierestaurant De Jonge Graaf, waar gasten kunnen genieten van ontbijt, lunch en diner, evenals kanoverhuur, fietsverhuur en lunchpakketten. Beide kamers zijn uitgerust met een douche, toilet, airconditioning, wifi en een televisie. Vanaf het dakterras heeft men een prachtig uitzicht over de rivier de Kromme Rijn en de omliggende landbouwgronden. De prijzen voor de kamers variëren per seizoen en beginnen bij € 85 per kamer per nacht, inclusief ontbijt voor 2 personen. Betaling kan bij vertrek contant of met pin. Reserveringen kunnen eenvoudig worden gemaakt via de reserveringsmodule op de website. Het familierestaurant is gelegen aan de Graaf van Lynden van Sandenburgweg 2 in Cothen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Breakfast De Bloesem, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast De Bloesem? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Breakfast+De+Bloesem/@51.9901806,5.3282483,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c65d3cf20cc5a3:0x2ef93f253d4d9dea!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9901806!4d5.3282483!16s%2Fg%2F11pvbcm1g_?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Cothen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Cothen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Cothen
  2. Bed & Breakfast De Bloesem

Meer in Cothen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl