Bed & Breakfast De Tomaat

Overnachting boeken bij Bed & Breakfast De Tomaat? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Breakfast De Tomaat en boek direct.

Bed & Breakfast De Tomaat in Aarle-Rixtel

Bed & Breakfast De Tomaat is een Bed & Breakfast in Aarle-Rixtel. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Aarle-Rixtel terwijl je bij Bed & Breakfast De Tomaat verblijft. Op de website van Bed & Breakfast De Tomaat vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed & Breakfast De Tomaat is een Brabantse tuinderij met 8 slaapplaatsen verdeeld over 4 kamers. De B&B is ideaal voor vakanties met kinderen en ook zakenmensen zijn welkom. Naast de kamers is er beneden een grote gezamenlijke woon-/leefruimte met open haard en televisie, en een luxe keuken waar gasten hun eigen ontbijt kunnen verzorgen. De B&B heeft ook een kindvriendelijke tuin en een speel-/voetbalveldje. Gasten kunnen een rondleiding krijgen in de naastgelegen tomatenkwekerij en proeven van de tomatensoort Tasty Tom. De B&B ligt op de grens van Aarle-Rixtel en Beek en Donk, waar veel wandel- en fietsroutes te vinden zijn. Er zijn ook andere leuke dagjes uit in de buurt. Voor meer informatie en reserveringen kan er gebeld worden naar het telefoonnummer 06 - 10 74 74 67.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Breakfast De Tomaat, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast De Tomaat? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Breakfast+De+Tomaat/@51.5268833,5.6487171,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c721f32bddf53d:0x19bb7eb9ec5b2ee4!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5268833!4d5.6487171!16s%2Fg%2F11c7sz_jcm?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Aarle-Rixtel? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Aarle-Rixtel pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Aarle-Rixtel
  2. Bed & Breakfast De Tomaat

Meer in Aarle-Rixtel

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl