Bed en Breakfast aan het Spuikompark

Overnachting boeken bij Bed en Breakfast aan het Spuikompark? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed en Breakfast aan het Spuikompark en boek direct.

Bed en Breakfast aan het Spuikompark in Philippine

Bed en Breakfast aan het Spuikompark is een Bed & Breakfast in Philippine. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Philippine terwijl je bij Bed en Breakfast aan het Spuikompark verblijft. Op de website van Bed en Breakfast aan het Spuikompark vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed and Breakfast aan het Spuikompark in Philippine, Zeeuws-Vlaanderen is volledig vernieuwd en biedt twee luxe kamers met een eigen TV, douche en toilet. De B&B is een oase van rust en biedt een veilige parkeergelegenheid. Op slechts 300 meter loopafstand van het centrum van Philippine, biedt de B&B service, kwaliteit en gastvrijheid. Daarnaast biedt de B&B de mogelijkheid om elektrische auto's en fietsen op te laden tegen een vergoeding. Philippine is bekend als de nummer 1 mosselstad van Nederland met acht mosselrestaurants. De omgeving biedt ook ontspanning en cultuur, zoals wandelen, fietsen en uitstapjes naar België. De nabijgelegen steden Terneuzen, Gent, Antwerpen en Brugge bieden ook vele attracties. Al met al is B&B aan het Spuikompark een goede keuze voor een verblijf in Zeeuws-Vlaanderen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed en Breakfast aan het Spuikompark, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed en Breakfast aan het Spuikompark? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+en+Breakfast+aan+het+Spuikompark/@51.2828481,3.7635519,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c37df937b18dcf:0x2296eaedfbff2922!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.2828481!4d3.7635519!16s%2Fg%2F11fmtlrhnw?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Philippine? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Philippine pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Philippine
  2. Bed en Breakfast aan het Spuikompark

Meer in Philippine

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl