Boutique B&B Villa Dalhof

Overnachting boeken bij Boutique B&B Villa Dalhof? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Boutique B&B Villa Dalhof en boek direct.

Boutique B&B Villa Dalhof in Berg en Dal

Boutique B&B Villa Dalhof is een Bed & Breakfast in Berg en Dal. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Berg en Dal terwijl je bij Boutique B&B Villa Dalhof verblijft. Op de website van Boutique B&B Villa Dalhof vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Villa Dalhof is een boutique bed and breakfast gelegen ten oosten van Nijmegen, omringd door stuwwallen, bossen en wijngaarden. De accommodatie biedt luxe suites en kamers met een mix van historie en groene lifestyle. De kamers zijn ingericht in een koloniale, vintage en design stijl met aandacht voor sfeer, privacy, comfort en duurzaamheid. Het ontbijt wordt geserveerd op de grote veranda met zoveel mogelijk verse, duurzame en lokale producten. In de omgeving kunnen gasten de Romeinse stuwwal volgen, winkelen in de oude stad of ontspannen op de strandjes in de Ooijpolder.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Boutique B&B Villa Dalhof, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Boutique B&B Villa Dalhof? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutique+B%26B+Villa+Dalhof/@51.8167766,5.929925,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c70bd87fe4c279:0xcfa7b2e8c0bbc78b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.8167766!4d5.929925!16s%2Fg%2F11h0sq7llc?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Berg en Dal? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Berg en Dal pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Berg en Dal
  2. Boutique B&B Villa Dalhof

Meer in Berg en Dal

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl