Eclectic Hotel Copper & Co | Zeayou Zeeland

Overnachting boeken bij Eclectic Hotel Copper & Co | Zeayou Zeeland? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Eclectic Hotel Copper & Co | Zeayou Zeeland en boek direct.

Eclectic Hotel Copper & Co | Zeayou Zeeland is een Hotel in Middelburg. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Middelburg terwijl je bij Eclectic Hotel Copper & Co | Zeayou Zeeland verblijft. Op de website van Eclectic Hotel Copper & Co | Zeayou Zeeland vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Copper & Co is een karakteristiek en inspirerend hotel in het hart van Middelburg. Het gebouw heeft een rijk verleden en is gelegen aan het water van de Middelburgse binnenhaven. Het hotel biedt kamers met elk hun eigen charme en karakter. Het pand is een pareltje van eclectische bouwkunst en is klaar voor de toekomst op het gebied van duurzaamheid. Gasten kunnen genieten van een ontbijt en verse sappen in The Juice Bar in Copper. Daarnaast zijn er verschillende arrangementen beschikbaar om het verblijf optimaal te benutten. In de omgeving van het hotel is er veel te ontdekken, zoals watersport, wandelen, een bezoek aan een kaasboerderij en golfen. Het hotel is gevestigd aan de Stationsstraat 2 in Middelburg.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Eclectic Hotel Copper & Co | Zeayou Zeeland, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Eclectic Hotel Copper & Co | Zeayou Zeeland? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Eclectic+Hotel+Copper+%26+Co+%7C+Zeayou+Zeeland/@51.4967922,3.6165962,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c491c3aaebcc59:0x8f4ce4709cd22962!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4967922!4d3.6165962!16s%2Fg%2F11t3y714sh?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Middelburg? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Middelburg pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Eclectic Hotel Copper & Co | Zeayou Zeeland

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl