Fletcher Hotel-Restaurant Erica

Overnachting boeken bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant Erica en boek direct.

Fletcher Hotel-Restaurant Erica in Berg en Dal

Fletcher Hotel-Restaurant Erica is een Hotel in Berg en Dal. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Berg en Dal terwijl je bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica verblijft. Op de website van Fletcher Hotel-Restaurant Erica vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Fletcher Hotel-Restaurant Erica is een knus hotel gelegen in Berg en Dal, midden in de bossen en dicht bij het centrum van Nijmegen. Het hotel heeft een lage prijsgarantie en biedt verschillende faciliteiten, zoals een sauna, binnenzwembad en e-bikeverhuur. In het restaurant kunt u genieten van een Frans georiënteerde keuken. Het hotel is ideaal voor zowel cultuur- als natuurliefhebbers en biedt de mogelijkheid om een bezoek aan Burgers' Zoo te combineren met een overnachting. Het hotel organiseert ook verschillende evenementen en arrangementen, zoals een fiets- en wandelarrangement en een familiearrangement. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fletcher Hotel-Restaurant Erica, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fletcher Hotel-Restaurant Erica? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fletcher+Hotel-Restaurant+Erica/@51.8215527,5.9082513,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c709725f3285e7:0x7070296546b6e8de!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.8215527!4d5.9082513!16s%2Fg%2F1tjdk_1q?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Berg en Dal? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Berg en Dal pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Berg en Dal
  2. Fletcher Hotel-Restaurant Erica

Meer in Berg en Dal

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl