Fletcher Parkhotel Val Monte

Overnachting boeken bij Fletcher Parkhotel Val Monte? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Fletcher Parkhotel Val Monte en boek direct.

Fletcher Parkhotel Val Monte in Berg en Dal

Fletcher Parkhotel Val Monte is een Hotel in Berg en Dal. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Berg en Dal terwijl je bij Fletcher Parkhotel Val Monte verblijft. Op de website van Fletcher Parkhotel Val Monte vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Fletcher Parkhotel Val Monte in Berg en Dal biedt een prachtig uitzicht op de Ooijpolders. Het hotel heeft luxe faciliteiten zoals wellness en een restaurant met panoramisch uitzicht. De omgeving van het hotel is veelzijdig, met natuurgebied De Millingerwaard en de stad Nijmegen in de buurt. Er worden ook verschillende evenementen georganiseerd, zoals een Abba tribute. Het hotel biedt diverse arrangementen aan, zoals een Burgers' Zoo arrangement en een fiets- en wandelarrangement. Het is mogelijk om zich aan te melden voor de nieuwsbrief van Fletcher Hotels om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Fletcher Parkhotel Val Monte, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Fletcher Parkhotel Val Monte? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Fletcher+Parkhotel+Val+Monte/@51.8247738,5.9167989,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c70970db360acb:0xb84f601ca604b201!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.8247738!4d5.9167989!16s%2Fg%2F1tcywncb?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Berg en Dal? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Berg en Dal pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Berg en Dal
  2. Fletcher Parkhotel Val Monte

Meer in Berg en Dal

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl