Golf-Resort Brunssummerheide

Overnachting boeken bij Golf-Resort Brunssummerheide? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Golf-Resort Brunssummerheide en boek direct.

Golf-Resort Brunssummerheide in Brunssum

Golf-Resort Brunssummerheide is een Hotel in Brunssum. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Brunssum terwijl je bij Golf-Resort Brunssummerheide verblijft. Op de website van Golf-Resort Brunssummerheide vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Ons hotel ligt in een prachtig natuurgebied, waar onze kamers en hun design zorgen voor een ontspannen en vrije sfeer. Je kunt hier even ontsnappen aan de dagelijkse drukte en een privéparadijs vinden aan de Brunssummerheide. Daarnaast hebben we ook een spannende en uitdagende golfbaan, genaamd Brunssummerheide, die afwisselend en on-Nederlands is. Onze sfeervolle Brasserie met aangrenzende terrassen is de ideale plek om je golfdag te bespreken. Verder kun je hier ook actueel nieuws van Golf-Resort Brunssummerheide bekijken. Het resort is momenteel open en heeft zomergreens. Voor het adres en handige links kun je ons volgen op social media.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Golf-Resort Brunssummerheide, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Golf-Resort Brunssummerheide? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Golf-Resort+Brunssummerheide/@50.9350492,6.0100871,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c0bc8418e17525:0xd4e62cbab005c167!5m2!4m1!1i2!8m2!3d50.9350492!4d6.0100871!16s%2Fg%2F1v6qgs2b?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Brunssum? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Brunssum pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Brunssum
  2. Golf-Resort Brunssummerheide

Meer in Brunssum

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl