Het Bovenhuis

Overnachting boeken bij Het Bovenhuis? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Het Bovenhuis en boek direct.

Het Bovenhuis in Bunde

Het Bovenhuis is een Bed & Breakfast in Bunde. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bunde terwijl je bij Het Bovenhuis verblijft. Op de website van Het Bovenhuis vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed & Breakfast Het Bovenhuis is een familieaccommodatie in Bunde, vlakbij het station en op slechts 5 minuten met de trein van het centrum van Maastricht. Het appartement heeft 2 verdiepingen en biedt slaapplaatsen voor 8 personen verdeeld over 4 slaapkamers. De accommodatie heeft een zit-/speelkamer met een luxe hoekbank en een flatscreen smart TV. Daarnaast is er een eetkamer met een tafel voor 8 personen en diverse voorzieningen zoals een Nespresso koffieapparaat en een broodrooster. De slaapkamers zijn voorzien van tweepersoonsbedden en een kinderkamer met twee eenpersoonsbedden. In de eigen omheinde tuin zijn speeltoestellen, een eettafel en zitjes aanwezig. Het centrum van Maastricht is binnen 5 minuten te bereiken met de trein vanaf het nabijgelegen station. De B&B is ook ideaal gelegen voor een verblijf met het gezin of familie tijdens een weekend of vakantie in Maastricht of Zuid-Limburg. Daarnaast zijn er diverse bezienswaardigheden in de omgeving, zoals de tuinen van Vaeshartelt en Thermae 2000. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Gustaaf en Monique, de eigenaren van B&B Het Bovenhuis.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Het Bovenhuis, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Het Bovenhuis? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Het+Bovenhuis/@50.8902059,5.7395402,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c0c1f4fba26c9d:0xa0b92d09d37aeaf8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d50.8902059!4d5.7395402!16s%2Fg%2F12cnqxkgg?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bunde? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bunde pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bunde
  2. Het Bovenhuis

Meer in Bunde

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl