Hilton Garden Inn Leiden

Overnachting boeken bij Hilton Garden Inn Leiden? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hilton Garden Inn Leiden en boek direct.

Hilton Garden Inn Leiden is een Hotel in Oegstgeest. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Oegstgeest terwijl je bij Hilton Garden Inn Leiden verblijft. Op de website van Hilton Garden Inn Leiden vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Hilton Garden Inn Leiden is gelegen naast het CORPUS Museum en Congress Centre en op drie kilometer afstand van het treinstation Leiden Centraal. De kamers van het hotel bevinden zich op vier kilometer afstand van het stadscentrum, waar onder andere het geboortehuis van Rembrandt, de Hortus Botanicus en het Rijksmuseum van Oudheden te vinden zijn. Het hotel biedt diverse voorzieningen zoals gratis WiFi, een fitnesscentrum en een restaurant. Daarnaast zijn er ook kamers beschikbaar waar huisdieren zijn toegestaan. Het hotel hanteert verschillende beleidsregels met betrekking tot onder andere parkeren, roken en WiFi. Voor groepsreizen en evenementen biedt het hotel ook mogelijkheden. Het Hilton Garden Inn Leiden staat klaar om te helpen en is bereikbaar via een gratis telefoonnummer.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hilton Garden Inn Leiden, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hilton Garden Inn Leiden? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hilton+Garden+Inn+Leiden/@52.1700224,4.4530818,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5c71804d36263:0xa966897ba6e7e81e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.1700224!4d4.4530818!16s%2Fg%2F119tp7vqn?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Oegstgeest? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Oegstgeest pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hilton Garden Inn Leiden

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl