Hotel Bergrust B&B

Overnachting boeken bij Hotel Bergrust B&B? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Bergrust B&B en boek direct.

Hotel Bergrust B&B in Bemelen

Hotel Bergrust B&B is een Hotel in Bemelen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bemelen terwijl je bij Hotel Bergrust B&B verblijft. Op de website van Hotel Bergrust B&B vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Bergrust in Bemelen is een comfortabel familiehotel gelegen in het glooiende landschap van Limburg. Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor een actief of ontspannen verblijf en ligt dicht bij bezienswaardigheden zoals Maastricht en Valkenburg. Het hotel beschikt over comfortabele kamers met boxspringbedden, een gerenoveerde badkamer en voorzieningen zoals koffie- en theefaciliteiten, een flatscreen-tv, airconditioning en gratis WiFi. Er zijn verschillende kamertypes beschikbaar, waarvan sommige op de eerste etage en andere op de tweede etage. Het hotel streeft ernaar om de gewenste kamer te reserveren, maar dit kan afwijken afhankelijk van de bezetting. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met Hotel Bergrust via de verstrekte contactgegevens.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Bergrust B&B, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Bergrust B&B? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Bergrust+B%26B/@50.8472222,5.77,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c0ea5dbb07c91d:0x216c7a932d438c2a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d50.8472222!4d5.77!16s%2Fg%2F1tyyw7zh?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bemelen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bemelen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bemelen
  2. Hotel Bergrust B&B

Meer in Bemelen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl