Hotel & Bistro Reynaert

Overnachting boeken bij Hotel & Bistro Reynaert? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel & Bistro Reynaert en boek direct.

Hotel & Bistro Reynaert is een Hotel in Kapellebrug. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kapellebrug terwijl je bij Hotel & Bistro Reynaert verblijft. Op de website van Hotel & Bistro Reynaert vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Reynaert is een luxueus hotel in het bruisende Zeeland, ideaal voor dag- en fietstoerisme. Het hotel heeft een gunstige locatie en biedt een prachtige natuurlijke omgeving. Daarnaast is het hotel ook een ideale uitvalsbasis voor werkverblijven vanwege de nabijheid van de Antwerpse haven. Het land van Reynaert, het fictieve hoofdpersonage van een dierenepos uit de 13e eeuw, heeft het Waasland en buurgemeente Hulst al eeuwenlang in zijn ban. Het straatbeeld is dan ook vol met verwijzingen naar Reynaert die te bewonderen zijn tijdens fietstochten en wandelingen. In Bistro Reynaert, dat toegankelijk is voor hotelgasten en andere bezoekers, kunt u genieten van een uitgebreide keuze aan ontbijt, lunch en diner met verse en lokale producten. Ook biedt de bistro smaakvolle ontbijt- en lunchpakketten voor onderweg. Hotel Reynaert biedt ook een speciale Business Deal aan waarbij u van maandag tot vrijdag (4 nachten) kunt verblijven voor slechts €360 per kamer, exclusief ontbijt.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel & Bistro Reynaert, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel & Bistro Reynaert? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+%26+Bistro+Reynaert/@51.2479743,4.0650444,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c387899d500e61:0x25e65f40b103e627!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.2479743!4d4.0650444!16s%2Fg%2F11rwrdmsl1?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kapellebrug? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kapellebrug pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel & Bistro Reynaert

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl