Hotel de Blanke Top

Overnachting boeken bij Hotel de Blanke Top? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel de Blanke Top en boek direct.

Hotel de Blanke Top in Cadzand

Hotel de Blanke Top is een Hotel in Cadzand. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Cadzand terwijl je bij Hotel de Blanke Top verblijft. Op de website van Hotel de Blanke Top vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft het vernieuwde familiehotel De Blanke Top in Cadzand-Bad. Het hotel ligt op een duintop en biedt uitzicht op de Noordzee, het strand en het Zeeuwse landschap. De 93 kamers en suites zijn ontworpen in zachte kleuren en natuurlijke materialen. Het hotel heeft verschillende restaurants waar gasten kunnen genieten van Franse klassiekers en internationale smaken. Daarnaast is er een wellness- en spafaciliteit van 1400 m2 waar gasten kunnen ontspannen en genieten van behandelingen. Het hotel is al sinds de jaren zestig in handen van de familie De Milliano en gastvrijheid staat hoog in het vaandel. Het hotel is onlangs volledig gerenoveerd en nodigt gasten uit om binnenkort langs te komen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel de Blanke Top, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel de Blanke Top? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutiquehotel/@51.3813039,3.3981814,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c4a1588405a505:0x5d294c77632a2cd1?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Cadzand? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Cadzand pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Cadzand
  2. Hotel de Blanke Top

Meer in Cadzand

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl