Hotel De Gerstekorrel

Overnachting boeken bij Hotel De Gerstekorrel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel De Gerstekorrel en boek direct.

Hotel De Gerstekorrel in Amsterdam

Hotel De Gerstekorrel is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Hotel De Gerstekorrel verblijft. Op de website van Hotel De Gerstekorrel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel de Gerstekorrel is een familiehotel dat bekend staat om zijn gastvrijheid en comfortabele kamers. Het hotel is gelegen in het hart van Amsterdam, dichtbij de Dam Square. Alle kamers hebben een eigen badkamer, flatscreen televisie, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en gratis wifi. Het hotel biedt verschillende kameropties, van eenpersoonskamers tot vierpersoonskamers. Parkeren kan in de nabijgelegen parkeergarage of bij een van de P + R-locaties aan de rand van de stad, waarvandaan je gemakkelijk met het openbaar vervoer naar het centrum kunt reizen. Het hotel is gelegen op een ideale locatie om Amsterdam te verkennen, met bezienswaardigheden en winkels op loopafstand. Let op: het hotel heeft geen lift en smalle trappen. De kamers zijn allemaal verschillend en de getoonde kamer op de foto kan niet worden gegarandeerd. Bij het boeken via de website geldt de beste prijsgarantie.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel De Gerstekorrel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel De Gerstekorrel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+De+Gerstekorrel/@52.372088,4.894868,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609c752e07d69:0x95d99138fc347f5a!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.372088!4d4.894868!16s%2Fg%2F1vrq8vfw?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Hotel De Gerstekorrel

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl