Hotel Edenpark

Overnachting boeken bij Hotel Edenpark? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Edenpark en boek direct.

Hotel Edenpark in Brunssum

Hotel Edenpark is een Hotel in Brunssum. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Brunssum terwijl je bij Hotel Edenpark verblijft. Op de website van Hotel Edenpark vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Edenpark is een gastvrij familiehotel gelegen in het gezellige centrum van Brunssum, Limburg. Het hotel biedt comfortabele accommodaties, zoals een een-/tweepersoons kamer, een een-/tweepersoons studio en een een- tot vierpersoons appartement. Alle kamers zijn voorzien van faciliteiten zoals douche/toilet, koelkast, magnetron, televisie en telefoon. Het hotel biedt ook gratis voorzieningen zoals parkeren, fietsverhuur, fitness en Wifi. Gasten kunnen genieten van de prachtige Limburgse natuur en verschillende activiteiten zoals mountainbiken, wandelen en fietsen. Het hotel heeft een gastenboek waar Chantalle Boumans positieve feedback heeft achtergelaten. Het is mogelijk om een accommodatie te reserveren via de website. Het hotel hoopt dat gasten meerdere keren terugkomen om te genieten van het comfort en de gastvrijheid die zij bieden.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Edenpark, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Edenpark? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Edenpark/@50.9422222,5.9716667,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c0bc09f2575c75:0xefe2d74d88d0f85f!5m2!4m1!1i2!8m2!3d50.9422222!4d5.9716667!16s%2Fg%2F1td4735b?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Brunssum? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Brunssum pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Brunssum
  2. Hotel Edenpark

Meer in Brunssum

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl