Hotel Herbergh Amsterdam Airport

Overnachting boeken bij Hotel Herbergh Amsterdam Airport? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Herbergh Amsterdam Airport en boek direct.

Hotel Herbergh Amsterdam Airport in Badhoevedorp

Hotel Herbergh Amsterdam Airport is een Hotel in Badhoevedorp. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Badhoevedorp terwijl je bij Hotel Herbergh Amsterdam Airport verblijft. Op de website van Hotel Herbergh Amsterdam Airport vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Boutique Hotel Herbergh Amsterdam Airport is een klein hotel in Badhoevedorp, dichtbij Amsterdam, Haarlem en de luchthaven Schiphol. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en is ideaal voor een overnachting, een weekendje winkelen in Haarlem, fietstochten in de regio, culinaire ervaringen en een bezoek aan Amsterdam. Het hotel ligt op slechts 20 minuten rijden van de stranden van Bloemendaal, Zandvoort en Noordwijk. Ook is het hotel een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de beroemde Keukenhof, op 25 minuten rijden door bloeiende tulpenvelden. Het hotel heeft ook een brasserie waar gasten kunnen genieten van lunch en diner. De menukaart biedt een ruime keuze en er is ook een uitgebreide wijnkaart. Gasten kunnen zich inschrijven om speciale aanbiedingen en tips te ontvangen. Het hotel is gelegen aan Sloterweg 259, 1171 CP Badhoevedorp in Nederland.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Herbergh Amsterdam Airport, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Herbergh Amsterdam Airport? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Herbergh+Amsterdam+Airport/@52.3345517,4.7737946,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e1442615ecdd:0xc539e91198df724c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3345517!4d4.7737946!16s%2Fg%2F1v2kwmlg?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Badhoevedorp? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Badhoevedorp pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Badhoevedorp
  2. Hotel Herbergh Amsterdam Airport

Meer in Badhoevedorp

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl