Hotel Het Oude Postkantoor

Overnachting boeken bij Hotel Het Oude Postkantoor? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Het Oude Postkantoor en boek direct.

Hotel Het Oude Postkantoor in Brummen

Hotel Het Oude Postkantoor is een Hotel in Brummen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Brummen terwijl je bij Hotel Het Oude Postkantoor verblijft. Op de website van Hotel Het Oude Postkantoor vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Oude Postkantoor is een charmant hotel gelegen in het historische hart van Brummen. Het hotel bevindt zich in het voormalige postkantoor, waar veel authentieke elementen bewaard zijn gebleven. De voormalige postbussenruimte is nu de entree van het hotel en de oude bestellerszaal is omgetoverd tot ontbijtzaal. Het hotel beschikt over een grote besloten binnenplaats, die bereikt kan worden via het oude laadperron. In de ontbijtzaal wordt dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd en regelmatig worden er klassieke concerten georganiseerd. Het hotel biedt een serene sfeer en heeft een centrale ligging dicht bij het marktplein. Gasten kunnen genieten van een kopje koffie of thee en de krant lezen in de grote zaal. Het hotel organiseert ook regelmatig concerten en tentoonstellingen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Het Oude Postkantoor, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Het Oude Postkantoor? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Het+Oude+Postkantoor/@52.088431,6.1568231,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c796f14df3d52d:0xde3db8b7250878a2!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.088431!4d6.1568231!16s%2Fg%2F1tmpv6f9?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Brummen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Brummen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Brummen
  2. Hotel Het Oude Postkantoor

Meer in Brummen

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl