Hotel Kuiperduin

Overnachting boeken bij Hotel Kuiperduin? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Kuiperduin en boek direct.

Hotel Kuiperduin in Hoek van Holland

Hotel Kuiperduin is een Hotel in Hoek van Holland. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Hoek van Holland terwijl je bij Hotel Kuiperduin verblijft. Op de website van Hotel Kuiperduin vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Kuiperduin is een hotel gevestigd in de voormalige pastorie van Hoek van Holland. Het is gelegen in het centrum, dichtbij de Stena Line, het station, de haven en het strand. Het hotel heeft een authentieke sfeer en biedt een prachtig uitzicht op de achtertuin. Er zijn familiesuites beschikbaar met douche, toilet en tv, en er is gratis wifi in het hele hotel. Het hotel is toegankelijk voor gehandicapte gasten en heeft een binnentuin met rookruimte en een fietsenstalling. Parkeren is gratis in de omgeving en er is een vervoersservice van en naar de Stena Line of het station. Honden zijn toegestaan, maar dit moet van tevoren worden aangevraagd. Het is ook mogelijk om het hele hotel af te huren voor maximaal 25 personen. Er is gratis parkeren, het hotel is rolstoelvriendelijk en er is een fietsenstalling.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Kuiperduin, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Kuiperduin? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Kuiperduin/@51.9763824,4.1325877,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5ad1bce25287d:0xc306090dab9dd0f7!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.9763824!4d4.1325877!16s%2Fg%2F1tf7wx7n?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Hoek van Holland? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Hoek van Holland pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hoek van Holland
  2. Hotel Kuiperduin

Meer in Hoek van Holland

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl