hotel/restaurant de Tipmast

Overnachting boeken bij hotel/restaurant de Tipmast? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van hotel/restaurant de Tipmast en boek direct.

hotel/restaurant de Tipmast in Bladel

hotel/restaurant de Tipmast is een Hotel in Bladel. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bladel terwijl je bij hotel/restaurant de Tipmast verblijft. Op de website van hotel/restaurant de Tipmast vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het hotel De Tipmast is gelegen aan een smalle weg in de Bladelse bossen. De kamers zijn in 2019 volledig gerenoveerd en het ontbijtbuffet biedt verse producten. Het restaurant is vanaf 9.30 uur geopend en serveert het hele jaar door salades en broodjes met dagverse producten. Daarnaast beschikt het hotel over drie multifunctionele zalen die in 2018 zijn vernieuwd en voorzien zijn van airconditioning. Deze zalen kunnen worden gebruikt voor feesten, vergaderingen en privébijeenkomsten. Het hotel biedt ook de mogelijkheid om te overnachten. Het hotel is ideaal voor zakelijk gebruik en de Boskamer is geschikt voor trainingen met kleinere groepen. Het hotel hecht veel waarde aan gastvrijheid en biedt een ontspannen sfeer om te genieten van de eenvoudige dingen in het leven.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van hotel/restaurant de Tipmast, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij hotel/restaurant de Tipmast? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/hotel%2Frestaurant+de+Tipmast/@51.3489282,5.2120949,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c6ced14eb82a21:0x7d1fa1b86df24e3e!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.3489282!4d5.2120949!16s%2Fg%2F1wcxc9d5?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bladel? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bladel pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bladel
  2. hotel/restaurant de Tipmast

Meer in Bladel

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl