Hotel Restaurant Dekkers

Overnachting boeken bij Hotel Restaurant Dekkers? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Restaurant Dekkers en boek direct.

Hotel Restaurant Dekkers in Ossendrecht

Hotel Restaurant Dekkers is een Hotel in Ossendrecht. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Ossendrecht terwijl je bij Hotel Restaurant Dekkers verblijft. Op de website van Hotel Restaurant Dekkers vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Dekkers is een familiehotel in Ossendrecht, gelegen in een bos- en waterrijke omgeving. Het hotel is al meer dan 60 jaar een begrip in de regio en is ideaal gelegen op de grens van Noord-Brabant, Zeeland en België. Het biedt gastvrije ontvangst, comfortabele kamers, een uitgebreid ontbijtbuffet en voortreffelijke diners. Het beschikt ook over faciliteiten zoals een lounge, café met terras, geacclimatiseerde zalen voor evenementen, een parkeergarage en gratis wifi in het hele hotel. Het hotel heeft ook een restaurant waar gasten kunnen genieten van dagmenu's en à la carte gerechten. Ossendrecht is een paradijs voor natuurliefhebbers en biedt fiets- en wandelroutes door polderlandschappen, bossen en heidevelden.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Restaurant Dekkers, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Restaurant Dekkers? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Restaurant+Dekkers/@51.3950951,4.329472,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c40d1d2565efdf:0x9509e5b86741f367!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.3950951!4d4.329472!16s%2Fg%2F1tzght61?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Ossendrecht? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Ossendrecht pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Ossendrecht
  2. Hotel Restaurant Dekkers

Meer in Ossendrecht

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl