Huize Eigen Wijze

Overnachting boeken bij Huize Eigen Wijze? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Huize Eigen Wijze en boek direct.

Huize Eigen Wijze in Burgh-Haamstede

Huize Eigen Wijze is een Bed & Breakfast in Burgh-Haamstede. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Burgh-Haamstede terwijl je bij Huize Eigen Wijze verblijft. Op de website van Huize Eigen Wijze vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Huize Eigen Wijze is een villa met een grote besloten tuin van 15.000m2, inclusief een zwembad en een boomgaard. De eigenaren, Leonie en Willem, willen deze plek delen via hun Bed zonder Breakfast en bieden ook verschillende activiteiten aan, zoals yoga, meditatie en wandelcoaching. Bijna het hele jaar door is het mogelijk om te overnachten en er is ook de mogelijkheid om ruimtes te huren voor cursussen of groepsbijeenkomsten. Daarnaast bieden ze ook persoonlijke ontwikkeling en innerlijke balans aan. De locatie is omringd door een grote tuin en biedt veel privacy. Het huis heeft ook veel ruimte, inclusief een zaal voor activiteiten en een extra keuken. De locatie ligt dicht bij natuurgebieden en het strand. De eigenaren wonen op de locatie en zijn altijd beschikbaar voor informatie en hulp.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Huize Eigen Wijze, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Huize Eigen Wijze? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Huize+Eigen+Wijze/@51.706414,3.7329235,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4f3c264f23b8d:0x544981e708750ec9!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.706414!4d3.7329235!16s%2Fg%2F11gzrlp9vp?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Burgh-Haamstede? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Burgh-Haamstede pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Burgh-Haamstede
  2. Huize Eigen Wijze

Meer in Burgh-Haamstede

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl