Pure Passie Bed and Breakfast

Overnachting boeken bij Pure Passie Bed and Breakfast? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Pure Passie Bed and Breakfast en boek direct.

Pure Passie Bed and Breakfast is een Bed & Breakfast in Heijningen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Heijningen terwijl je bij Pure Passie Bed and Breakfast verblijft. Op de website van Pure Passie Bed and Breakfast vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Pure Passie Bed & Breakfast is een plek voor rust en ontspanning in een landelijke omgeving. De voormalige schuur en stallen zijn omgebouwd tot een bed & breakfast met twee kamers voor maximaal 4 personen en een suite voor maximaal 4 personen. Het ontbijt wordt geserveerd in een gezellige gemeenschappelijke ruimte met lokale producten uit de eigen tuin. Er is ook informatie beschikbaar over de omgeving, wandel- en fietsroutes en toeristische attracties. Op het terras kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de Sabina Henricapolder en fort Sabina. De bed & breakfast is gelegen achter het Volkerak en Hollands Diep en is goed bereikbaar met de auto naar plaatsen zoals Rotterdam, Bergen op Zoom, Breda en Antwerpen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Pure Passie Bed and Breakfast, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Pure Passie Bed and Breakfast? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Pure+Passie+Bed+and+Breakfast/@51.6725,4.4186111,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c43eb98821259b:0xf0f6d632a7f54580!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.6725!4d4.4186111!16s%2Fg%2F1w3w26mt?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Heijningen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Heijningen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Pure Passie Bed and Breakfast

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl