Theeschenkerij 't Landschap

Overnachting boeken bij Theeschenkerij 't Landschap? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Theeschenkerij 't Landschap en boek direct.

Theeschenkerij 't Landschap in Boelenslaan

Theeschenkerij 't Landschap is een Bed & Breakfast in Boelenslaan. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Boelenslaan terwijl je bij Theeschenkerij 't Landschap verblijft. Op de website van Theeschenkerij 't Landschap vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Theeschenkerij 't Landschap is een locatie nabij Drachten waar gasten kunnen genieten van een Bed & Breakfast en uitgebreide high tea arrangementen. De Bed & Breakfast heeft twee kamers met voorzieningen zoals WiFi, een eigen douche en badkamer, een waterkoker en een tv. Gasten kunnen ook fietsen huren en er is gratis parkeergelegenheid. Bij 't Landschap kunnen gasten genieten van drie verschillende high tea arrangementen met hoogwaardige streekproducten. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten, bezienswaardigheden en restaurants in de buurt om van het mooie Friesland te genieten. In de zomer van 2022 wordt er ook een glamping geopend op het terrein. Voor vragen of speciale verzoeken kunnen gasten contact opnemen met de theeschenkerij.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Theeschenkerij 't Landschap, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Theeschenkerij 't Landschap? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Theeschenkerij+'t+Landschap/@53.1560401,6.1279853,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c84de536eaf1db:0x20c259903b2dfa19!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.1560401!4d6.1279853!16s%2Fg%2F1hc636pjx?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Boelenslaan? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Boelenslaan pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Boelenslaan
  2. Theeschenkerij 't Landschap

Meer in Boelenslaan

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl