Urban Lodge Hotel

Overnachting boeken bij Urban Lodge Hotel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Urban Lodge Hotel en boek direct.

Urban Lodge Hotel in Amsterdam

Urban Lodge Hotel is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Urban Lodge Hotel verblijft. Op de website van Urban Lodge Hotel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Urban Lodge Hotel is een uniek boutique hotel in Amsterdam Sloterdijk dat een mix van stedelijk design en landelijke stijl biedt. Het hotel heeft een warme en gezellige sfeer gecreëerd door het gebruik van veel hout, neutrale kleuren en klassiek Delfts blauw. Het hotel richt zich op de moderne reiziger en biedt ruime kamers met gratis wifi en persoonlijke aandacht voor de gasten. Daarnaast zijn er diverse faciliteiten, zoals een privéparkeerplaats en een restaurant waar je kunt genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Gasten hebben positieve ervaringen met het vriendelijke personeel, de netheid van het hotel en het heerlijke ontbijt. Het enige minpuntje is dat de locatie niet erg centraal is.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Urban Lodge Hotel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Urban Lodge Hotel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Urban+Lodge+Hotel/@52.385546,4.834622,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c5e25983910ef3:0x653fdaebaab41717!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.385546!4d4.834622!16s%2Fg%2F11bx5647sk?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Urban Lodge Hotel

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl