Windhoek Bonaire

Overnachting boeken bij Windhoek Bonaire? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Windhoek Bonaire en boek direct.

Windhoek Bonaire is een Hotel in Kralendijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Kralendijk terwijl je bij Windhoek Bonaire verblijft. Op de website van Windhoek Bonaire vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Windhoek Resort Bonaire is een klein boetiekresort ontworpen door de beroemde Nederlandse architect Piet Boon. Het resort biedt moderne comfort en een relaxte sfeer die perfect passen bij het ontspannen leven op Bonaire. De villa's van het resort zijn volledig uitgerust met een keuken, een slaapkamer met een hemelbed en een grote badkamer met een regendouche. De éénslaapkamervilla is perfect voor stellen, terwijl de tweeslaapkamervilla geschikt is voor maximaal vier personen. Gasten van het resort kunnen ook gebruik maken van de gloednieuwe huurauto's, die beschikbaar zijn vanaf per dag. Het resort heeft ook een prachtig zwembad, een palapa en bar waar gasten kunnen ontspannen en sociale contacten kunnen leggen, een exclusief pop-up restaurant genaamd Dinner Club Bonaire en de mogelijkheid om te genieten van ontspannende massages.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Windhoek Bonaire, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Windhoek Bonaire? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Windhoek+Bonaire/@12.1156247,-68.2913225,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x8e831b085a439ad7:0xacfbca9841cb302d!5m2!4m1!1i2!8m2!3d12.1156247!4d-68.2913225!16s%2Fg%2F11c1nyjvd5?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Kralendijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Kralendijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Windhoek Bonaire

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl