Aan de Waterspiegel

Overnachting boeken bij Aan de Waterspiegel? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Aan de Waterspiegel en boek direct.

Aan de Waterspiegel in Aagtekerke

Aan de Waterspiegel is een Accomodatie in Aagtekerke. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Aagtekerke terwijl je bij Aan de Waterspiegel verblijft. Op de website van Aan de Waterspiegel vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Accomodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Op Mini-camping Aan de Waterspiegel in Zeeland kun je genieten van een vakantiehuis tussen de weilanden of een kleine camping met privé sanitair. De camping ligt in het mooie Walcherse landschap tussen Domburg en Westkapelle, op slechts 2,6 kilometer afstand van de zee. Op de camping bevinden zich ook 7 vakantiehuizen en een luxe trekkershut. Op het levendige erf bevinden zich ook alpaca's, waarvoor de eigenaren zich dagelijks inzetten voor opvang, verzorging en training. Gasten kunnen de alpaca's van dichtbij ervaren en deelnemen aan verschillende activiteiten met de dieren. Daarnaast biedt de camping glamping-accommodaties, zoals een huis van geperste strobalen en een voormalig zeilschip. Kortom, een unieke plek in Zeeland.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Aan de Waterspiegel, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Aan de Waterspiegel? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Aan+de+Waterspiegel/@51.537776,3.4898052,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4bdfab5ca7c63:0xd28b644eb9002aae!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.537776!4d3.4898052!16s%2Fg%2F1tdnk916?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Aagtekerke? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Aagtekerke pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Aagtekerke
  2. Aan de Waterspiegel

Meer in Aagtekerke

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl