Boutique Hotel Ter Zand

Overnachting boeken bij Boutique Hotel Ter Zand? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Boutique Hotel Ter Zand en boek direct.

Boutique Hotel Ter Zand in Burgh-Haamstede

Boutique Hotel Ter Zand is een Hotel in Burgh-Haamstede. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Burgh-Haamstede terwijl je bij Boutique Hotel Ter Zand verblijft. Op de website van Boutique Hotel Ter Zand vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het BoutiqueHotel Ter Zand is een hotel aan de Zeeuwse kust waar gasten kunnen genieten van ontspanning. Het hotel biedt verschillende kamers, waaronder comfort kamers, luxe kamers, gardensuites en luxe gardensuites. Bij het boeken via de website ontvangen gasten directe voordelen, zoals korting en de mogelijkheid om kosteloos te annuleren tot 24 uur voor aankomst. Het hotel heeft diverse faciliteiten en het ontbijt kan worden genoten binnen bepaalde tijden. Het hotel is ook toegankelijk voor mindervalide personen. De contactgegevens van het hotel zijn beschikbaar, evenals informatie over cadeaubonnen en het loyaliteitsprogramma van Sheetz. Gasten kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief en ontvangen dan een speciale aanbieding, inclusief 10% korting op hun eerste verblijf.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Boutique Hotel Ter Zand, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Boutique Hotel Ter Zand? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Boutique+Hotel+Ter+Zand/@51.6825182,3.7214744,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4ed2a1e8b82c9:0xab939b04bfde4842!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.6825182!4d3.7214744!16s%2Fg%2F11p56jd6mb?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Burgh-Haamstede? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Burgh-Haamstede pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Burgh-Haamstede
  2. Boutique Hotel Ter Zand

Meer in Burgh-Haamstede

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl