Apollofirst Boutique Hotel Amsterdam

Overnachting boeken bij Apollofirst Boutique Hotel Amsterdam? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Apollofirst Boutique Hotel Amsterdam en boek direct.

Apollofirst Boutique Hotel Amsterdam in Amsterdam

Apollofirst Boutique Hotel Amsterdam is een Hotel in Amsterdam. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Amsterdam terwijl je bij Apollofirst Boutique Hotel Amsterdam verblijft. Op de website van Apollofirst Boutique Hotel Amsterdam vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Apollofirst Boutique Hotel Amsterdam is een viersterrenhotel gevestigd in drie statige herenhuizen aan de Apollolaan in Amsterdam Zuid. Het hotel ligt op loopafstand van het Concertgebouw, het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum. De Apollolaan is bekend om zijn prachtige oude bomen en wandelpaden. Het hotel biedt persoonlijke aandacht, een rustige omgeving, een zonnige binnentuin, een gezellige bar en lounge en een eigen theater. De kamers zijn stijlvol ingericht en voorzien van moderne faciliteiten. Het hotel is ook geschikt voor zakelijke reizigers vanwege de nabijheid van het zakelijk hart van de stad. Daarnaast biedt het hotel vergaderfaciliteiten en een ideale locatie voor evenementen. Het Apollofirst Boutique Hotel Amsterdam heeft ook een heerlijke binnentuin waar gasten kunnen ontspannen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Apollofirst Boutique Hotel Amsterdam, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Apollofirst Boutique Hotel Amsterdam? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Apollofirst+Boutique+Hotel+Amsterdam/@52.3503797,4.8754927,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c609f99bd3808b:0xa28d4f4ea4ee232c!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.3503797!4d4.8754927!16s%2Fg%2F1tgdbm2k?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Amsterdam? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Amsterdam pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Amsterdam
  2. Apollofirst Boutique Hotel Amsterdam

Meer in Amsterdam

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl