Amrâth Hotel Alkmaar

Overnachting boeken bij Amrâth Hotel Alkmaar? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Amrâth Hotel Alkmaar en boek direct.

Amrâth Hotel Alkmaar in Alkmaar

Amrâth Hotel Alkmaar is een Hotel in Alkmaar. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Alkmaar terwijl je bij Amrâth Hotel Alkmaar verblijft. Op de website van Amrâth Hotel Alkmaar vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Amrâth Hotel Alkmaar is een 4-sterren hotel gelegen aan de rand van het centrum van Alkmaar. Het hotel heeft 89 comfortabele kamers en een hotelbar. Het biedt de mogelijkheid om de geschiedenis van de stad te verkennen en te genieten van de vele restaurants, terrassen en winkels. Daarnaast is het hotel ook dicht bij het strand gelegen. Amrâth Hôtels heeft deze zomer een speciale korting op overnachtingen inclusief ontbijt. In het voorjaar van 2023 zal het Stedelijk Museum Alkmaar een tentoonstelling houden met beroemde kunstenaars, waaronder Vincent van Gogh. Het hotel biedt ook arrangementen aan die een bezoek aan het museum combineren met een verblijf in het hotel. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om fietsen te huren en de omgeving van Alkmaar te verkennen. Het hotel ligt op loopafstand van het centraal station en is goed bereikbaar met de auto.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Amrâth Hotel Alkmaar, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Amrâth Hotel Alkmaar? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Amr%C3%A2th+Hotel+Alkmaar/@52.6336617,4.7389037,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf57b997ca55db:0x39ce0650bd812d44!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.6336617!4d4.7389037!16s%2Fg%2F1tcy3kfm?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Alkmaar? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Alkmaar pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Alkmaar
  2. Amrâth Hotel Alkmaar

Meer in Alkmaar

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl