Bed & Breakfast Hongerdyck

Overnachting boeken bij Bed & Breakfast Hongerdyck? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Bed & Breakfast Hongerdyck en boek direct.

Bed & Breakfast Hongerdyck in Bruchterveld

Bed & Breakfast Hongerdyck is een Bed & Breakfast in Bruchterveld. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bruchterveld terwijl je bij Bed & Breakfast Hongerdyck verblijft. Op de website van Bed & Breakfast Hongerdyck vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Bed & Breakfast Hongerdyck is een kleinschalige accommodatie op het platteland, gelegen nabij het Overijsselse Vechtdal. De accommodatie bestaat uit twee vakantiewoningen, genaamd Dyckdroom en Achterhuys, die elk voorzien zijn van een eigen ingang, badkamer, toilet en keukenblok. Beide verblijven hebben vloerverwarming en in Achterhuys is er ook een gashaard aanwezig. Gasten kunnen gebruikmaken van gratis wifi en de accommodatie is ideaal gelegen voor rustzoekers, fietsers en wandelaars. In de omgeving bevindt zich het authentieke stadje Ootmarsum met restaurants, kunstgaleries, winkels en musea. Ook is de accommodatie dichtbij het nieuwe ziekenhuis Saxenburgh Medisch Centrum en de Evenementenhal in Hardenberg. Het minimumverblijf is twee overnachtingen en er kunnen maximaal twee volwassenen per vakantiewoning verblijven.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Bed & Breakfast Hongerdyck, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Bed & Breakfast Hongerdyck? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Bed+%26+Breakfast+Hongerdyck/@52.524683,6.674111,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b7ff855b1b8ce5:0x6f46e5a9936f21f7!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.524683!4d6.674111!16s%2Fg%2F1tx4nfds?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bruchterveld? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bruchterveld pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bruchterveld
  2. Bed & Breakfast Hongerdyck

Meer in Bruchterveld

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl