Duinhotel Haga

Overnachting boeken bij Duinhotel Haga? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Duinhotel Haga en boek direct.

Duinhotel Haga is een Hotel in Zoutelande. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Zoutelande terwijl je bij Duinhotel Haga verblijft. Op de website van Duinhotel Haga vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Welkom bij Hotel Haga in Zoutelande, Zeeland. Het duinhotel bevindt zich vlakbij het strand en biedt gastvrijheid en rust om van te genieten. Het hotel is gelegen in de duinen op korte afstand van zee en het zuiderstrand. Het gezellige centrum van Zoutelande is op loopafstand te bereiken. Hotel Haga is het dichtstbijzijnde hotel aan zee in Zoutelande en biedt comfortabele kamers, familiekamers en appartementen met balkon, terras en zeezicht. Het hotel biedt verschillende faciliteiten, zoals een ontbijtbuffet, gratis parkeergelegenheid, gratis WiFi, een overdekte fietsenstalling en een bushalte voor de deur. Gasten hebben genoten van de prachtige omgeving en de locatie dicht bij het strand.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Duinhotel Haga, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Duinhotel Haga? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Duinhotel+Haga/@51.501707,3.4792528,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4bd7698880fd1:0xd8924ebc056eb688!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.501707!4d3.4792528!16s%2Fg%2F1thnmz38?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Zoutelande? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Zoutelande pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Duinhotel Haga

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl