Eetcafé Havenzicht

Overnachting boeken bij Eetcafé Havenzicht? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Eetcafé Havenzicht en boek direct.

Eetcafé Havenzicht is een Eetcafé in Dinteloord. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Dinteloord terwijl je bij Eetcafé Havenzicht verblijft. Op de website van Eetcafé Havenzicht vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Eetcafé. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Havenzicht Dinteloord is een gezellige plek waar jong en oud terecht kunnen voor eten, drinken en overnachtingen. Het restaurant biedt een sfeervolle ambiance waarin het huiskamergevoel centraal staat. Op het terras kan men genieten van heerlijke gerechten en drankjes, en bij kouder weer is het binnen aangenaam vertoeven. Johan en Kathy heten iedereen van harte welkom. Daarnaast biedt Havenzicht ook betaalbare slaapgelegenheden, zowel in het centrum als op een externe locatie. De kamers zijn licht en ruim, voorzien van comfortabele bedden, een eigen wastafel, een kleine werkruimte en een televisie en koelkast. Roken is niet toegestaan op de kamers. Voor meer informatie kan men contact opnemen via telefoon of e-mail, of langskomen op het adres Havenweg 19, 4671 BS Dinteloord.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Eetcafé Havenzicht, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Eetcafé Havenzicht? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Eetcaf%C3%A9+Havenzicht/@51.638338,4.373669,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c43faebac80dd7:0xb52dac7c8fab07c5!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.638338!4d4.373669!16s%2Fg%2F1tv239y6?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Dinteloord? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Dinteloord pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Eetcafé Havenzicht

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl