Gastenverblijf Bie Zus

Overnachting boeken bij Gastenverblijf Bie Zus? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Gastenverblijf Bie Zus en boek direct.

Gastenverblijf Bie Zus in Buggenum

Gastenverblijf Bie Zus is een Lodge in Buggenum. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Buggenum terwijl je bij Gastenverblijf Bie Zus verblijft. Op de website van Gastenverblijf Bie Zus vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Lodge. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In dit artikel wordt het gastenverblijf "Bie Zus" in Buggenum gepresenteerd. Het gastenverblijf bestaat uit twee landelijk gelegen studio's met een overdekt terras en uitzicht over de Maasvallei. De studio's bevinden zich aan de rand van het kerkdorp Buggenum, op loopafstand van de Maas. De omgeving biedt diverse mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten, evenals waterrecreatie. Daarnaast zijn er bezienswaardigheden zoals het witte stadje Thorn en het kasteel te Kessel in de buurt. Het gastenverblijf is tevens een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan Roermond, Zuid-Limburg, Maastricht en Düsseldorf. Op 12 minuten rijden ligt het Designer Outlet Roermond. Er zijn twee studio's beschikbaar, genaamd "Piette" en "Veldj Kuueb", beide met uitzicht over de Maasvallei. Er zijn positieve reviews te vinden over het gastenverblijf, waarin wordt gesproken over de rustige ligging, het mooie uitzicht, de gastvrijheid en het comfort van de studio's. Het adres van het gastenverblijf wordt niet vermeld in de tekst.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Gastenverblijf Bie Zus, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Gastenverblijf Bie Zus? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Gastenverblijf+Bie+Zus/@51.2339352,5.986356,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c74bb5a6977961:0x18d84143048d8444!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.2339352!4d5.986356!16s%2Fg%2F11rvjnv62f?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Buggenum? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Buggenum pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Buggenum
  2. Gastenverblijf Bie Zus

Meer in Buggenum

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl