Het Stolphuis

Overnachting boeken bij Het Stolphuis? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Het Stolphuis en boek direct.

Het Stolphuis in Arum

Het Stolphuis is een Groepsaccommodatie in Arum. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Arum terwijl je bij Het Stolphuis verblijft. Op de website van Het Stolphuis vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Groepsaccommodatie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Het Stolphuis is een gezellige kindvriendelijke accommodatie in Arum, Friesland. De accommodatie bestaat uit een grote woonboerderij met 4 compleet ingerichte appartementen, een groepsruimte en een overdekte speelruimte. Er is ook een privé sauna beschikbaar. De appartementen kunnen afzonderlijk gehuurd worden, maar de locatie is ook geschikt voor groepen. In de omgeving is er genoeg te beleven voor een vakantie, groepsuitje of familieweekend. Het Stolphuis biedt ook voldoende uitdagingen voor gezinnen met kinderen, zoals een overdekte speelruimte, speelweides en skelters. Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar. Kortom, Het Stolphuis is de ideale plek voor een heerlijke vakantie of gezellig weekend. Neem contact op voor meer informatie of een aanbod op maat.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Het Stolphuis, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Het Stolphuis? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Het+Stolphuis/@53.1310506,5.4776564,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c8e7a14beb3d4d:0x83accf61061d4758!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.1310506!4d5.4776564!16s%2Fg%2F1tdh7ptj?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Arum? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Arum pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Arum
  2. Het Stolphuis

Meer in Arum

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl