Hoeve de Schoor - Bakhuys

Overnachting boeken bij Hoeve de Schoor - Bakhuys? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hoeve de Schoor - Bakhuys en boek direct.

Hoeve de Schoor - Bakhuys in Baexem

Hoeve de Schoor - Bakhuys is een Binnenovernachting in Baexem. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Baexem terwijl je bij Hoeve de Schoor - Bakhuys verblijft. Op de website van Hoeve de Schoor - Bakhuys vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Binnenovernachting. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hoeve de Schoor is een historische Limburgse hoeve met een rijke geschiedenis. Het Bakhuys van de hoeve is gerestaureerd en biedt een sfeervolle groepsaccommodatie met alle voorzieningen. Het Bakhuys is geschikt voor gezelschappen vanaf 4 personen en heeft een professionele keuken, een gezellige woonkamer en meerdere badkamers. Buiten kunnen kinderen spelen in de speelkeet en op het speelveld, en volwassenen kunnen ontspannen op de veranda of barbecueën onder alle weersomstandigheden. Het Houte Huys, een houten bungalow voor 2 personen, kan apart worden gehuurd of samen met het Bakhuys. Hoeve de Schoor is een ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hoeve de Schoor.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hoeve de Schoor - Bakhuys, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hoeve de Schoor - Bakhuys? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hoeve+de+Schoor+-+Bakhuys/@51.2375347,5.875227,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c73508e89a219f:0x167a184e216d9b5b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.2375347!4d5.875227!16s%2Fg%2F1tm8jtlw?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Baexem? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Baexem pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Baexem
  2. Hoeve de Schoor - Bakhuys

Meer in Baexem

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl