Hotel de Logerij

Overnachting boeken bij Hotel de Logerij? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel de Logerij en boek direct.

Hotel de Logerij is een Hotel in Renesse. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Renesse terwijl je bij Hotel de Logerij verblijft. Op de website van Hotel de Logerij vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel de Logerij is een vernieuwd hotel gelegen aan een bosrijke laan in Renesse, Zeeland. Het hotel heeft een centrale ligging, op korte wandelafstand van zowel het strand als het centrum van Renesse. Het is ook gemakkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam, Antwerpen en Breda. Het hotel biedt verschillende kameropties, waaronder eenpersoonskamers, tweepersoonskamers, familiekamers voor drie personen en familiekamers voor vier personen. Alle kamers zijn praktisch ingericht en hebben een eigen badkamer, comfortabel bed, waterkoker en een flatscreen tv. Hotel de Logerij biedt ook gratis wifi en parkeergelegenheid, evenals een overdekte fietsenstalling. De omgeving van het hotel is prachtig, met de mogelijkheid om te genieten van de nabijgelegen steden Rotterdam, Antwerpen en Breda. Gasten kunnen zich ook abonneren op de nieuwsbrief van het hotel om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en seizoensaanbiedingen.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel de Logerij, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel de Logerij? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+de+Logerij/@51.7350079,3.7768707,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4f12ff1290ae1:0x37468f414318b1ab!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.7350079!4d3.7768707!16s%2Fg%2F11h056bbrq?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Renesse? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Renesse pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel de Logerij

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl