Hotel Studio SIS

Overnachting boeken bij Hotel Studio SIS? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Hotel Studio SIS en boek direct.

Hotel Studio SIS is een Hotel in Steenbergen. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Steenbergen terwijl je bij Hotel Studio SIS verblijft. Op de website van Hotel Studio SIS vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Hotel. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Hotel Studio SIS is een kleinschalig hotel gelegen in het centrum van Steenbergen. Het hotel biedt accommodatie in de vorm van 7 studio's en 3 appartementen, allemaal voorzien van luxe voor een optimaal verblijf. Het hotel heeft een sfeervol binnenplein met terras en is gelegen aan de haven van Steenbergen. Gasten die eerder in het hotel verbleven, zijn lovend over de compleetheid, netheid en ruimte van de kamers. Het hotel is ideaal voor zowel recreatieve als zakelijke gasten, met veel mogelijkheden voor ontspanning en alle voorzieningen om rustig te kunnen werken. Er is ook de mogelijkheid voor short stay verblijven en het hotel is geschikt voor expats. Het hotel is eigendom van Carlijn, die veel ervaring in de recreatiebranche heeft en graag haar kennis en ervaring toepast bij Hotel Studio SIS.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Hotel Studio SIS, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Hotel Studio SIS? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Hotel+Studio+SIS/@51.5864655,4.3145791,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c46ab684daaaab:0x3275f306419d678f!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5864655!4d4.3145791!16s%2Fg%2F11p01_yf2b?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Steenbergen? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Steenbergen pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Hotel Studio SIS

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl