Landgoed Rijckholt

Overnachting boeken bij Landgoed Rijckholt? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Landgoed Rijckholt en boek direct.

Landgoed Rijckholt is een Ouderenzorg in Geersdijk. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Geersdijk terwijl je bij Landgoed Rijckholt verblijft. Op de website van Landgoed Rijckholt vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Ouderenzorg. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Landgoed Rijckholt is een plek waar wonen, zorg, kinderopvang en vakantie samenkomen. Het landgoed bevindt zich aan de rand van Geersdijk op Noord-Beveland en biedt een unieke omgeving waar jong en oud kunnen genieten van rust, ruimte en natuur. Het familiebedrijf bestaat uit een woongemeenschap voor ouderen, een bed & breakfast, een kinderopvang en een "huiskamer" waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Er zijn diverse woonvormen voor senioren, kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar en vakantieverblijven zoals bed & breakfast en vakantiehuisjes. Daarnaast is de "huiskamer" een uitstekende locatie voor lunch, borrel, vergaderingen en andere activiteiten. Kortom, Landgoed Rijckholt is een gezellige woon- en werkplek waar je lekker jezelf kunt zijn en waar je kunt genieten van een vakantie in Zeeland.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Landgoed Rijckholt, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Landgoed Rijckholt? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Landgoed+Rijckholt/@51.5667136,3.7774173,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c48c440cc9f5e9:0x35096cb84b08ca5d!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5667136!4d3.7774173!16s%2Fg%2F1tjgns6w?hl=nl.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Geersdijk? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Geersdijk pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Landgoed Rijckholt

Direct boutique hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl