Logement Alde Leie - Oude Leije

Overnachting boeken bij Logement Alde Leie - Oude Leije? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Logement Alde Leie - Oude Leije en boek direct.

Logement Alde Leie - Oude Leije in Alde Leie

Logement Alde Leie - Oude Leije is een Bed & Breakfast in Alde Leie. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Alde Leie terwijl je bij Logement Alde Leie - Oude Leije verblijft. Op de website van Logement Alde Leie - Oude Leije vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Logement Alde Leie is een bed and breakfast in Oude Leije, Friesland, gerund door Marcel Haven en Nynke Jansma. Zij hebben 16 jaar lang hun eigen restaurants gehad, maar besloten in 2016 om te stoppen en een andere richting op te gaan. Op de website van Logement Alde Leie vindt u informatie over de B&B, waar u kunt verblijven in het woongedeelte van een boerderij met een eigen ingang, keuken, woon/slaapkamer, hal met kledingkast en badkamer. De woning is authentiek en voorzien van bedsteden. Marcel en Nynke wonen zelf in de voormalige schuur. Er zijn verschillende faciliteiten beschikbaar, zoals een keuken, woonkamer, badkamer, gratis wifi, parkeerplaats, televisie, spellen, informatieboeken en 2 eenpersoonskajaks. Daarnaast worden er activiteiten aangeboden zoals fietsverhuur, het huren van een elektrische sloep, kanoën, boerengolf, solexverhuur en wadlopen. Huisdieren zijn niet toegestaan en roken is ook niet toegestaan. Oude Leije is een dorp aan de Elfstedenroute, omgeven door groen en natuur. Het dorp ligt op 15 kilometer afstand van Leeuwarden, waar u kunt genieten van de historische binnenstad en diverse bezienswaardigheden. Om een verblijf te boeken kunt u een e-mail sturen naar info@logementaldeleie.nl.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Logement Alde Leie - Oude Leije, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Logement Alde Leie - Oude Leije? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Logement+Alde+Leie+-+Oude+Leije/@53.2887607,5.7294992,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c902e6f3cff2dd:0x12c2f2a3c70d0ac6!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.2887607!4d5.7294992!16s%2Fg%2F11g6yjkvrd?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Alde Leie? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Alde Leie pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Alde Leie
  2. Logement Alde Leie - Oude Leije

Meer in Alde Leie

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl