Ora Et Labora

Overnachting boeken bij Ora Et Labora? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Ora Et Labora en boek direct.

Ora Et Labora in Beets

Ora Et Labora is een Homestay in Beets. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Beets terwijl je bij Ora Et Labora verblijft. Op de website van Ora Et Labora vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Homestay. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Dit artikel gaat over een ontspannen verblijf op een boerderij in Beets, een klein dorpje ten noorden van Amsterdam. De gasten kunnen genieten van een privékamer met eigen badkamer en tuin, inclusief barbecue en tuinmeubilair. Beets wordt beschreven als een rustig en vriendelijk dorp, waar mensen elkaar groeten en je gemakkelijk nieuwe mensen kunt ontmoeten in het dorpscafé. De boerderij is omringd door weilanden met schapen, koeien en paarden, en biedt prachtige uitzichten. In de omgeving zijn er veel activiteiten te doen, zoals fietsen en wandelen, en ook de steden Hoorn, Edam en Volendam liggen op korte afstand. Daarnaast zijn er ook verschillende stranden in de buurt en Amsterdam is gemakkelijk bereikbaar met de auto of bus. De voorzieningen op de boerderij zijn onder andere een eigen ingang, parkeergelegenheid, een comfortabel bed, gratis fietsen en geweldige uitzichten. De gastheren, Marilyn en Michiel, hebben gereisd en via Airbnb verbleven, en willen nu anderen laten genieten van de ontspannen sfeer van Beets.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Ora Et Labora, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Ora Et Labora? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Ora+Et+Labora/@52.5898142,4.9827423,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c601dc8b58c95f:0x1f6ddc69795747b3!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.5898142!4d4.9827423!16s%2Fg%2F11h50l5jcz?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Beets? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Beets pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Beets
  2. Ora Et Labora

Meer in Beets

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl