Scheldeoord Horeca V.O.F.

Overnachting boeken bij Scheldeoord Horeca V.O.F.? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Scheldeoord Horeca V.O.F. en boek direct.

Scheldeoord Horeca V.O.F. in Baarland

Scheldeoord Horeca V.O.F. is een Restaurant in Baarland. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Baarland terwijl je bij Scheldeoord Horeca V.O.F. verblijft. Op de website van Scheldeoord Horeca V.O.F. vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Restaurant. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Strandbrasserie de Landing is op zoek naar een zelfstandig werkend kok. Het is een gezellige brasserie gelegen aan de Westerschelde met een seizoensgebonden bedrijf. Ze zijn in de zomermaanden iedere dag geopend en in de wintermaanden alleen in het weekend. Ze zoeken een collega die zelfstandig, sociaal en stressbestendig is. Samen met een collega run je de keuken en ben je verantwoordelijk voor alles wat daarbij komt kijken. In de rustige periode sta je alleen in de keuken en voer je alle taken zelfstandig uit. Stressbestendigheid en het behouden van overzicht tijdens drukte is belangrijk. Ze bieden veel vrijheid in de baan en er is een leuk team met korte lijnen. Het salaris is passend bij de gevraagde inzet. De baan start met een jaarcontract van 38 uur per week, maar bij goed functioneren kan dit verlengd worden naar een vast contract. Geïnteresseerden kunnen hun CV en motivatie sturen naar horeca@scheldeoord.nl.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Scheldeoord Horeca V.O.F., waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Scheldeoord Horeca V.O.F.? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Scheldeoord+Horeca+V.O.F./@51.3963472,3.8987129,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c47d8fdd0a7847:0xd2e3073c496a2e10!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.3963472!4d3.8987129!16s%2Fg%2F1tfg6vp5?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Baarland? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Baarland pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Baarland
  2. Scheldeoord Horeca V.O.F.

Meer in Baarland

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl