Andersom Anders B&B/Retraite Atelier/Schilder

Overnachting boeken bij Andersom Anders B&B/Retraite Atelier/Schilder? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Andersom Anders B&B/Retraite Atelier/Schilder en boek direct.

Andersom Anders B&B/Retraite Atelier/Schilder in Bad Nieuweschans

Andersom Anders B&B/Retraite Atelier/Schilder is een Kunstgalerie in Bad Nieuweschans. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Bad Nieuweschans terwijl je bij Andersom Anders B&B/Retraite Atelier/Schilder verblijft. Op de website van Andersom Anders B&B/Retraite Atelier/Schilder vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Kunstgalerie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst gaat over de kunst en overnachtingsmogelijkheden bij Jonathan Otten. Jonathan is een beeldend kunstenaar en biedt workshops aan voor geïnteresseerden in zijn werktechnieken. Daarnaast is hij ook actief als (restauratie) schilder. Hij heeft ook een prachtig houten huis waarin mensen kunnen overnachten. Het huis heeft een ontspannen en rustgevende sfeer en ligt op loopafstand van het wellnessresort Thermen Bad Nieuweschans. In de omgeving zijn diverse wandel- en fietsroutes te vinden waarbij men kan genieten van de weidsheid en historische panden in het Oldambt. Bij Jonathan kunnen ook workshops gevolgd worden voor creatieve bezigheden, zoals het creëren van een eigen krachtsymbool. Het is ook mogelijk om na een wandeling te ontspannen met een film bij het haardvuur in de afgesloten tuin.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Andersom Anders B&B/Retraite Atelier/Schilder, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Andersom Anders B&B/Retraite Atelier/Schilder? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Andersom+Anders+B%26B%2FRetraite+Atelier%2FSchilder/@53.1800594,7.2076624,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47b6353111caeb23:0x2788a3f45796fdb4!5m2!4m1!1i2!8m2!3d53.1800594!4d7.2076624!16s%2Fg%2F1tdwjkxr?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Bad Nieuweschans? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Bad Nieuweschans pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Bad Nieuweschans
  2. Andersom Anders B&B/Retraite Atelier/Schilder

Meer in Bad Nieuweschans

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl