Anneke's Bed en Botterhammeke

Overnachting boeken bij Anneke's Bed en Botterhammeke? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Anneke's Bed en Botterhammeke en boek direct.

Anneke's Bed en Botterhammeke in Woensdrecht

Anneke's Bed en Botterhammeke is een Bed & Breakfast in Woensdrecht. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Woensdrecht terwijl je bij Anneke's Bed en Botterhammeke verblijft. Op de website van Anneke's Bed en Botterhammeke vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst gaat over verschillende onderwerpen, waaronder een stad genaamd Antwerpen, een wandelgids genaamd Brabantse Wal en kamers met luxe voorzieningen. Er wordt gezegd dat een bezoek aan Antwerpen zeker de moeite waard is en dat de stad op slechts 20 km afstand ligt. Verder wordt er vermeld dat de Stichting De Brabantse Wal een wandelgids heeft uitgebracht met 8 wandelroutes, waar 3 routes van de terreinbeheerders aan zijn toegevoegd. De wandelgids bevat gedetailleerde beschrijvingen van de routes, kaarten, geologische profielen, foto's en achtergrondinformatie. Tot slot wordt er gesproken over kamers met luxe voorzieningen, zoals een moderne badkamer, boxspring, zitje, smart-tv, internet en uitzicht op de Woensdrechtse polder.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Anneke's Bed en Botterhammeke, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Anneke's Bed en Botterhammeke? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Anneke's+Bed+en+Botterhammeke/@51.4248751,4.3086735,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c40d4ffac80d8b:0x18d381675a17b711!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.4248751!4d4.3086735!16s%2Fg%2F11c48nj7ps?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Woensdrecht? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Woensdrecht pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Woensdrecht
  2. Anneke's Bed en Botterhammeke

Meer in Woensdrecht

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl