Appels en Peren Bed and Breakfast

Overnachting boeken bij Appels en Peren Bed and Breakfast? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Appels en Peren Bed and Breakfast en boek direct.

Appels en Peren Bed and Breakfast in Breezand

Appels en Peren Bed and Breakfast is een Bed & Breakfast in Breezand. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Breezand terwijl je bij Appels en Peren Bed and Breakfast verblijft. Op de website van Appels en Peren Bed and Breakfast vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Appels & Peren is een luxe Bed and Breakfast gelegen aan de rand van Breezand, midden tussen de bloembollenvelden. Het is een ideale plek om tot rust te komen, ver weg van de drukte van de stad. De B&B bevindt zich in een voormalige bloembollenschuur en biedt verschillende appartementen met aparte faciliteiten. Gasten kunnen genieten van een eigen terras of veranda en ontbijten met verse producten, waaronder eieren van de krielkippen van de eigenaren. Vanuit de B&B zijn er tal van uitstapjes mogelijk, zoals een bezoek aan de stranden, dorpen, havens en markten in de omgeving. Het jonge gezin dat de B&B runt, heeft het succesvolle bedrijf overgenomen en voortgezet.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Appels en Peren Bed and Breakfast, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Appels en Peren Bed and Breakfast? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Appels+en+Peren+Bed+and+Breakfast/@52.885755,4.8590278,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47cf4bde9d9e13fd:0x414c442284083c7b!5m2!4m1!1i2!8m2!3d52.885755!4d4.8590278!16s%2Fg%2F1tj88pgh?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Breezand? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Breezand pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Breezand
  2. Appels en Peren Bed and Breakfast

Meer in Breezand

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl