Axelse Hof logies, charme verblijf

Overnachting boeken bij Axelse Hof logies, charme verblijf? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van Axelse Hof logies, charme verblijf en boek direct.

Axelse Hof logies, charme verblijf in Axel

Axelse Hof logies, charme verblijf is een Lodge in Axel. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Axel terwijl je bij Axelse Hof logies, charme verblijf verblijft. Op de website van Axelse Hof logies, charme verblijf vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Lodge. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Axelse Hof logies is een accommodatie gevestigd in een oude Zeeuwse boerenschuur in het buitengebied tussen Hulst en Axel. De schuur is gerestaureerd en omgetoverd tot aparte gastenverblijven met elk een eigen ingang, tuin en terras voor maximale privacy. De accommodatie is bedoeld voor rust en ontspanning en is daarom niet geschikt voor kinderen, jongeren en huisdieren. De eigenaren wonen naast de accommodatie en beheren deze als hobby. Voor vragen kunnen gasten contact opnemen via e-mail of telefoon. De accommodatie beschikt over een bostuin en organiseert workshops.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van Axelse Hof logies, charme verblijf, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij Axelse Hof logies, charme verblijf? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/Axelse+Hof+logies,+charme+verblijf/@51.269691,3.97495,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c387529d393f71:0x11275a3bc5d2ae50!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.269691!4d3.97495!16s%2Fg%2F11c0x8yy5s?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Axel? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Axel pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Axel
  2. Axelse Hof logies, charme verblijf

Meer in Axel

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl