B&B - Brasserie De Lindeboom Serooskerke

Overnachting boeken bij B&B - Brasserie De Lindeboom Serooskerke? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B - Brasserie De Lindeboom Serooskerke en boek direct.

B&B - Brasserie De Lindeboom Serooskerke in Serooskerke

B&B - Brasserie De Lindeboom Serooskerke is een Brasserie in Serooskerke. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Serooskerke terwijl je bij B&B - Brasserie De Lindeboom Serooskerke verblijft. Op de website van B&B - Brasserie De Lindeboom Serooskerke vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Brasserie. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

De tekst beschrijft de verschillende faciliteiten van De Lindeboom in Serooskerke, Zeeland. De Lindeboom heeft een brasserie waar je terecht kunt voor lunch, borrel en diner. Reserveren kan via de website of telefonisch. Daarnaast bieden ze ook B&B accommodatie met luxe kamers die voorzien zijn van airconditioning, gratis minibar, led-tv en moderne badkamers. De Zandput is een verenigingsgebouw waar jong en oud samenkomen. De brasserie en B&B zijn alle dagen van de week geopend en je kunt er ook terecht voor feesten en partijen. Het contactadres en de openingstijden van de brasserie en de Zandput worden vermeld.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B - Brasserie De Lindeboom Serooskerke, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B - Brasserie De Lindeboom Serooskerke? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+-+Brasserie+De+Lindeboom+Serooskerke/@51.5492137,3.5909098,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c4941ca5f15555:0x4cd6020908f1339!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.5492137!4d3.5909098!16s%2Fg%2F11hyzyx70y?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Serooskerke? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Serooskerke pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Serooskerke
  2. B&B - Brasserie De Lindeboom Serooskerke

Meer in Serooskerke

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl