B&B Calidier

Overnachting boeken bij B&B Calidier? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B Calidier en boek direct.

B&B Calidier in Cadier en Keer

B&B Calidier is een Bed & Breakfast in Cadier en Keer. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Cadier en Keer terwijl je bij B&B Calidier verblijft. Op de website van B&B Calidier vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

Emma en Ruud Pustjens hebben onlangs hun Bed and Breakfast Calidier geopend. Ze hebben hun voormalige woonboerderij verbouwd en in juni 2018 de deuren geopend. De B&B heeft twee suites, namelijk de Groene Suite en de Barones Suite. Beide suites zijn voorzien van moderne faciliteiten en hebben een eigen badkamer. Gasten kunnen gebruik maken van verschillende gedeelde faciliteiten, zoals gratis WiFi, parkeergelegenheid en een sfeervolle woonkamer. De B&B is gelegen in de buurt van Maastricht en biedt een goede verbinding naar andere steden. In de omgeving zijn er diverse fiets- en wandelroutes en er zijn ook restaurants, cafés en een supermarkt op loopafstand. De B&B is geschikt voor zowel toeristen als zakelijke reizigers. Gasten kunnen contact opnemen met Emma en Ruud voor meer informatie of een reservering.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B Calidier, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B Calidier? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+Calidier/@50.8279986,5.7585607,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c0ebf051a7ef2b:0x88faf3e57dede0e0!5m2!4m1!1i2!8m2!3d50.8279986!4d5.7585607!16s%2Fg%2F11g0vzlvwn?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Cadier en Keer? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Cadier en Keer pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Cadier en Keer
  2. B&B Calidier

Meer in Cadier en Keer

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl