B&B /Camperplaats Balgoy bij Wijchen

Overnachting boeken bij B&B /Camperplaats Balgoy bij Wijchen? Op deze pagina vind je alle informatie over dit boutique hotel. Bekijk de website en contactinformatie van B&B /Camperplaats Balgoy bij Wijchen en boek direct.

B&B /Camperplaats Balgoy bij Wijchen in Balgoij

B&B /Camperplaats Balgoy bij Wijchen is een Bed & Breakfast in Balgoij. Je kunt hier dus heerlijk een avondje, weekendje of zelfs langer overnachten. Ontdek de prachtige omgeving van Balgoij terwijl je bij B&B /Camperplaats Balgoy bij Wijchen verblijft. Op de website van B&B /Camperplaats Balgoy bij Wijchen vind je informatie over de prijzen voor een overnachting, de voorzieningen en wat er allemaal te doen is bij dit Bed & Breakfast. Op juli 2023 stond het volgende op de website:

In Balgoy, nabij Wijchen en Nijmegen, ligt de oude boerderij "De Holtsehoek" waar u kunt genieten van een prettig verblijf in "Het Voorhuis" of het gezellige appartement "Onder het Hooi". Daarnaast is er een avontuurlijke theetuin waar u kunt genieten van een kopje thee of koffie en een stukje gebak. Ook is er een Padawan museum (Star Wars) en is er een campererf beschikbaar. In de omgeving van Balgoy kunt u genieten van de natuur, cultuur en diverse bezienswaardigheden. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes en in Wijchen zijn diverse restaurants en winkels te vinden. Kortom, bij "De Holtsehoek" kunt u genieten van ruimte, rust en gezelligheid.

Is er nog iets onduidelijk? Hierboven vind je de contactinformatie van B&B /Camperplaats Balgoy bij Wijchen, waar je terecht kunt voor informatie, vragen of tips over deze accommodatie.

Hoe kom je bij B&B /Camperplaats Balgoy bij Wijchen? Maak gebruik van een routebeschrijving vanaf jouw woonplaats via de volgende link https://www.google.com/maps/place/B%26B+%2FCamperplaats+Balgoy+bij+Wijchen/@51.789324,5.715954,17z/data=!3m1!4b1!4m9!3m8!1s0x47c704064f12f469:0xfe74e6924aaa7bb8!5m2!4m1!1i2!8m2!3d51.789324!4d5.715954!16s%2Fg%2F11b7rn3kfv?hl=nl of onderstaande kaart.

Op zoek naar meer goede boutique hotels in Balgoij? Kijk dan ever verder op onze website. Je kunt op onze Balgoij pagina een overzicht vinden van alle boutique hotels in deze plaats.

  1. Balgoij
  2. B&B /Camperplaats Balgoy bij Wijchen

Meer in Balgoij

Direct Boutique Hotel overnachting boeken?

Heb je een mooi boutique hotel gevonden en wil je meteen boeken? Vergelijk dan hieronder de reisaanbieders om de beste deal te vinden.

Partners van BoutiqueHotel.nl